De Burgh in Beuningen

De Burgh is met zijn bijzondere gevelafwerking in riet en hout een stijlvolle verschijning aan de Wilhelminalaan. Het gebouw telt 22 comfortabele zorgwoningen verdeeld over een begane grond en drie bouwlagen die per lift of trap bereikbaar zijn. Op de begane grond bevindt zich een inpandige ruimte voor de stalling van fietsen en scootmobielen.

Alle woningen zijn gelijkvloers en beschikken over een ruime woonkamer met open keuken,
een ‘master bedroom’ en een logeerkamer, een badkamer met wastafel, douche en toilet, een separaat toilet (gastentoilet) en een hal. De berging, die bereikt wordt vanuit de keuken,
biedt ruimte voor een wasmachine en droger. Alle appartementen beschikken over een enigszins terugliggend en beschut terras of balkon, uitkijkend op het Torentje van Blanckenburg of het groene binnenplein aan de andere kant.

De Burgh is praktisch gelegen op loopafstand van de vele voorzieningen die Beuningen rijk is. Winkels, cafés, restaurants en de bioscoop liggen letterlijk om de hoek, net als de bushalte voor een snelle openbaarvervoerverbinding naar Nijmegen of Druten. De auto of fiets brengt u in slechts een paar minuten naar de uiterwaarden en de Waal. Het maakt De Burgh tot een prachtplek om te wonen.

De verhuurprijzen van appartementen in De Burgh liggen, afhankelijk van het woningtype, per 1 juli 2022 tussen € 846 en € 894.

Om u aan te melden voor vertrouwd wonen in De Burgh, klikt u hier.

Direct contact?

De klantenservice is bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur (0487) 59 96 66
Stel hier uw vraag