De Brink in Ewijk

De Brink telt 37 zorgwoningen, verspreid over een begane grond, een eerste en tweede verdieping. Deze verdiepingen zijn via een inpandige trap en lift bereikbaar. Het merendeel van de appartementen heeft vanaf balkon of terras uitzicht op de prachtige tuin die zich voor De Brink uitstrekt. Een heerlijke plek om buiten van te genieten, die wordt onderhouden door professionele tuinmannen, en waarvan u als bewoner van De Brink (letterlijk!) de vruchten plukt.

Hoewel alle appartementen rijk aan daglicht zijn, zijn er qua bouw en afmeting verschillende typen te onderscheiden. De meeste zorgwoningen zijn tussen de 65 en 70 vierkante meter en beschikken over een woonkamer, een (half)open keuken, een badkamer met douche en toilet, een slaapkamer en een logeerkamer, en een berging voor bijvoorbeeld wasmachine en droger. Enkele appartementen zijn iets groter en beschikken over een tweede logeerkamer.

Daarnaast heeft iedere woning haar eigen stoppenkast en cv-ketel en een berging op de begane grond voor het stallen van fietsen of bijvoorbeeld het opbergen van tuingereedschap.

De verhuurprijzen van appartementen in De Brink liggen, afhankelijk van het woningtype, per 1 juli 2020 tussen €669 en €729.

Om u aan te melden voor vertrouwd wonen in De Brink, klikt u hier.

Direct contact?

De klantenservice is bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur (0487) 59 96 66
Stel hier uw vraag