Zorgwoningen van St. Jan

Vertrouwd wonen in het Land van Maas en Waal 

Vertrouwd wonen, in het land tussen de Maas en de Waal. Zelfstandig wonen, in de zekerheid dat zorg en service altijd beschikbaar zijn. Comfortabel wonen, in een volwaardig appartement dat beantwoordt aan hedendaagse wensen en behoeften. Dát kenmerkt de huurwoningen van St. Jan.

Hulp bij het aansluiten van de tv, het schoonmaken van uw woning of aansluiting op een alarmeringsysteem of huistechnologie. Maar ook ondersteuning bij uw persoonlijke verzorging of het toedienen van medicatie. Al deze vormen van zorg en service aan huis zijn eenvoudig geregeld door de nabijheid van zorggroep Maas & Waal.

In de meeste gevallen is het mogelijk om te (blijven) wonen in een zorgwoning van St. Jan ook wanneer u intensieve zorg en behandeling nodig hebt. In overleg met u en uw huisarts kunnen zorg en service worden aangevuld met ondersteuning en behandeling door deskundigen, zoals de wijkverpleegkundige, specialist ouderengeneeskunde, fysiotherapeut, logopedist of ergotherapeut van zorggroep Maas & Waal.

Een zorgeloos idee!

Direct contact?

FIT Vastgoedbeheer
(8.30 tot 16.30 uur)
(088) 3500 400
Stel hier uw vraag