De Hof in Druten

De Hof telt dertig zorgwoningen, verdeeld over drie verdiepingen die per lift en trap bereikbaar zijn. Ieder appartement is gelijkvloers en beschikt over een woonkamer met open keuken (van ten minste 28 vierkante meter), twee slaapkamers, een badkamer met toilet, een separaat toilet (gastentoilet), een balkon, en een ruime hal en berging. Een videofoon maakt het gemakkelijk en veilig om te zien wie er bij u aanbelt.

Rondom uw appartement kunt u gebruikmaken van collectieve faciliteiten (zoals een restaurant, een terras en jeu-de-boulesbaan) die gevestigd zijn op of rondom de begane grond van het gebouw. Ook is er een gemeenschappelijke ruimte voor het stallen van uw fiets of scootmobiel. Het is ook mogelijk uw eigen parkeerplaats te reserveren direct voor De Hof.

Vanuit De Hof, gelegen op loopafstand van de kerk in het hart van Druten, is het even gemakkelijk als uitnodigend om deel te nemen aan de gezelligheid van het openbare dorpsleven. Supermarkten, modezaken en bloemenwinkels, gevestigd rondom de Markt en de Hogestraat, liggen letterlijk om de hoek. En ook de prachtige natuur van de uiterwaarden langs de dijk is nabij. Het maakt van De Hof een plek om thuis te zijn.

De verhuurprijzen van appartementen in De Hof liggen, afhankelijk van het woningtype, per 1 juli 2022 tussen € 711 en € 781.

Om u aan te melden voor vertrouwd wonen in De Hof, klikt u hier.

Direct contact?

De klantenservice is bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur (0487) 59 96 66
Stel hier uw vraag